The Chews Letter Magazine
Vol. 1, Issue No. 4 | FEB-MAR 2021
von The Chews Letter
Dies ist der Preis, den Ihre Kunden sehen. Listenpreis bearbeiten
Über das Buch
We're sharing our favorite foods, recipes, and indulgences in this issue. You'll find an interview with Chef Kenny Gilbert and recipes from Tapped Maple Syrup and Chef Patrice Perron and Elodie Guinard Perron. Dive into some of our favorite comfort foods.
Autorenwebsite
Eigenschaften und Details
- Hauptkategorie: Kochbücher
- Weitere Kategorien Vereinigte Staaten von Amerika (USA), Bildbände
-
Projektoption: US Letter-Format, 22×28 cm
Seitenanzahl: 52 - Veröffentlichungsdatum: Jan. 29, 2021
- Sprache English
- Schlüsselwörter cookbook, recipes, food magazine
Mehr anzeigen
Über den Autor
Lisa Anderson Media, LLC
1701 NE 42nd Ave, Suite 201, Ocala, FL, USA
Lisa Anderson Media, LLC publishes The Chews Letter magazine, Locala magazine, and multi-author books. Visit our website for more information.