Food of Culture "How Many Ways To Taco"
Food of Culture "How Many Ways To Taco"
von Peter Ingrasselino
Dies ist der Preis, den Ihre Kunden sehen. Listenpreis bearbeiten
Dieses Buch kann man wahrscheinlich in Online-Buchhandlungen wie Amazon.com mithilfe der folgenden ISBN-Nummer finden:
Softcover ISBN:
9781006234453
Bedrucktes Hardcover ISBN:
9781006234460
Weitere Ausgaben
eBook, Apple iPad-Format
9,20 €
Über das Buch
Food of Culture "How Many Ways To Taco" is part of my adventure around parts of Mexico learning the tricks, flavors, and history of the Taco.
Autorenwebsite
Eigenschaften und Details
- Hauptkategorie: Kochbücher
- Weitere Kategorien Mexiko
-
Projektoption: 20×25 cm
Seitenanzahl: 74 -
ISBN
- Softcover: 9781006234453
- Bedrucktes Hardcover: 9781006234460
- Veröffentlichungsdatum: Nov. 22, 2021
- Sprache English
- Schlüsselwörter street food, taco, mexico, tacos
Mehr anzeigen
Über den Autor
Restaurant Consulting Pro
New Jersey
Restaurant Consulting Pro was founded by CEO Peter Ingrasselino. We are a team of experienced restaurant professionals and owner operators with over 40 years working in every position in the hospitality field. The experiences learned during our career paths have armed us with the right tools to provide helpful council to new ventures and established businesses alike.