The Challenged Foodie
A gourmet cook book for the kitchen novice
von Catherine de Zágon
Dies ist der Preis, den Ihre Kunden sehen. Listenpreis bearbeiten
Dieses Buch kann bei Amazon gekauft werden.
Über das Buch
The easiest cookbook you will own will also be one of the most delicious. Simple to use, the book teaches you how to cook and present food like a pro. Tried and tested recipes by chef Catherine de Zágon, the book focuses on organic, locally sourced ingredients without compromising flavor and presentation. A must have.
Eigenschaften und Details
- Hauptkategorie: Kochbücher
-
Projektoption: Standard-Hochformat, 20×25 cm
Seitenanzahl: 160 -
ISBN
- Hardcover mit Schutzumschlag: 9781320107235
- Softcover: 9781320107228
- Veröffentlichungsdatum: Sept. 19, 2012
- Sprache English
- Schlüsselwörter Catherine de Zagon, cooking, gourmet, Italian, Moroccan, Louy, soups, vegetarian, organic
Mehr anzeigen
Über den Autor
Catherine Szentkereszty de Zagon - Louy
New York, Italy, Belgium
Visit my food blog http://caterinacucina.wordpress.com